סינוזיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/05/2001 | 15:49 | מאת: שוש

שלום רב ! כבר מ"ס שנים אני סובלת מנזלת כרונית (סינוזיטיס) וטופלתי בכל התרופות האנטיביוטים הניתנים במסגרת הטיפול. לאחרונה עשיתי בדיקת C.T בקפלן והממצאים מהבדיקה הם : "ט.מ של מערות הפנים במנח קרונרי. ----------------------------------------------- היתעבות רירית בשתי מערות הלסת. הצללה של תאים אטמואידליים בעיקר מימין. הצללה של מערת המצח מימין . איורור תקין של מערת הספנואיד. המבנה הגרמי נראה שמור ." הומלץ לי לגשת לניתוח סינוזיטיס וברצוני לקבל מידע רחב ככל הניתן על הניתוח כולל זמן ההיתאוששות (חזרה לשיגרת חיים כולל עבודה). בתודה מראש

25/05/2001 | 18:34 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ראי תשובתי לגבי ניתוח FESS (השאלה היא ניתוח פססס) מלפני כיומיים.

מנהל פורום אף אוזן גרון