בעיות בפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/05/2001 | 10:23 | מאת: ניר

שלום רב מזה זמן רב אני מרגיש בכול שעות היממה טעם מתכתי בפה ורוב הזמן לשוני לבנה ומחופה (כנראה מקור הבעיה) אני דואג להגיינת הפה אך ללא הועיל והבעיה לא נעלמת הייתי אצל רופאים רבים אך הם לא מצאו את מקור הבעיה אבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה או אף הדרכה לאיזה רופא לפנות תודה מראש ניר

07/05/2001 | 15:02 | מאת: ד"ר ארז בנדט

האם בוצע משטח לשון לפטריה והאם טופלת בהתאם? האם ייתכן חוסר בויטמינים (בוצעו בדיקות דם?)? אפשרויות נוספות - רפלוקס (עליית מיצי קיבה ללוע), אבני מרה (יש לבצע US של כיס מרה). עישון !? אם כל הבירור הנ"ל לא יעלה דבר בקש הפניה למומחה לרפואת הפה (תת התמחות של רפואת שיניים).

מנהל פורום אף אוזן גרון