כולסטאטומה האם למשהו יש נסיון בחול ?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/05/2001 | 22:34 | מאת: אביבה

בני עבר ניתוח שני להוצאת כולסטאטומה. בניתוח האחרון הוצא עור התוף (לא ניתוח רדיקאלי ) מהם הסיבוכים בעקבות כניסת מים ? כמה זמן לאחר הניתוח היית ממליץ לחזור על הC.T

07/05/2001 | 14:47 | מאת: ד"ר ארז בנדט

חדירת מים עלולה להוביל לדלקת ולהפרשות אם בניתוח הוסר עור התוף והניתוח מסוג MODIFIED RADICAL שבו אפשר לראות את כל חלל התוף והמסטואיד - אין הכרח לבצע CT למעקב אלא מעקב קליני (אלא אם המנתח מדווח על איזור נסתר שהיה לו קשה לנקות ושאינו יכול לעקוב אחריו בבדיקה מרפאתית במיקרוסקופ).

29/05/2001 | 12:08 | מאת: דורית

כתבי לי לכתובת שלי ואענה לך

מנהל פורום אף אוזן גרון