כאב באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/08/2000 | 00:25 | מאת: סיון דורון

לפני חצי שנה כאב באוזן ימין ואובחן דלקת באוזן תיכונה קיבלתי אנטיביוטיקה וחלף מאז, מעת לעת יש לי תקופות של מספר ימים כאב קל באוזן ימין ואז חולף האם יכול להיות מצב ביניים שלא חלף קליל האם צריך לטפל ועלול להגרם מכך נזק לט"א?

28/08/2000 | 16:15 | מאת: אסתי-קינייסןלוגית

לסיון שלום. אני מציעה לך לעבור טיפול קינייסולוגי שיאבחן דרך בדיקות שריר מה הגורם לבעיה באוזן. הטיפול הקינייסולוגי יאבחן וינטרל שאלה נוספת לי אליך: האם יש לך קונפליקט עם דמות גברית כל שהיא?. אם דברי מעניינים אותך אנא פנה אלי טלפונית 04-8376023 אסתי-קינייסולוגית

01/09/2000 | 08:05 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום דורון בן כמה אתה ? מאד חשוב. בעקרון יכול להיות מצב של דלקת ממושכת כרונית לאחר דלקת באוזן תיכונה, המצב לרוב סמוי ומתבטא בירידה בשמיעה ונוזלים באוזן התיכונה עם התפרצויות לסירוגין של דלקת חריפה, עליי לציין שבגיל המבוגר זהו מצב נדיר. אפשרות נוספת היא דלקות אוזן חיצונית, אלה אינן קשורות בדלקת אוזן חיצונית, שכיחות יחסית גבוהה בגיל המבוגר. כדי להסיר ספק מלבך, אנא פנה לבדיקת א.א.גרון , מומלצת גם בדיקת שמיעה. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון