ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/04/2001 | 08:58 | מאת: אלי מגרם

שלום. הבן שלי יליד 07/98. הוא סובל מתת פעילות של בלוטת התריס. יש לו יכולת תקשורת לא מילולית טובה מאד אך הוא עדיין לא מדבר שוטף והוגה חצאי מילים וכו. כאשר רצינו לגשת לקלינאית תקשורת הי שלחה אותו לבדיקת שמיעה ואז נתגלה שיש לו נוזלים בתעלות של שני האוזניים ופגיעה בשמיעה בצורה דרסטית ( בין 30 ל 40 ) והרופא המליץ על ניתוח כפתורים דחוף. המילה ניתוח מפחידה אותי. מה זה הניתוח הזה ? האם כדאי ? והאם תוכל להפנות אותי להסבר עם תמונות מוחשיות ? תודה

21/04/2001 | 18:51 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אנא השתמש במנוע החיפוש של הפורום - שלחתי דפי הסבר לניתוח כפתורים. השתמש במילות מפתח VT או צנוריות אוורור (או אורור) או כפתורים.

מנהל פורום אף אוזן גרון