,תסמונת מניאר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/04/2001 | 11:58 | מאת: אבי רייש

א.נ אני סובל מספר שנים מתסמונת מניאר, האם יש חידושים בטיפול ? קראתי שאסטרונאוט בשם אלן שפרד סבל ממניאר אל טופל ושב לטיסה בחלל באפולו 14 ? האם ידוע לך המקרה ?.

11/04/2001 | 12:26 | מאת: אלפסי ליאור

שמי ליאור, אימי היא שולה שסובלת כבר 21 שנים מטינטון. לפני כחודשיים הכאב החריף והגיע לרמה קשה מינשוא . ביקורים תכופים אצל רופאים ממוחים הם דבר שבשיגרה בזמן האחרון. שאלתנו היא, האם התופעה הזו הינה פרוביזורית או חלילה עלולה להיות קבועה?

12/04/2001 | 08:03 | מאת: ד"ר ארז בנדט

משהו כאן לא ברור. טינטון הוא רעש/צפצוף באוזן ואתה מדבר על כאב.

12/04/2001 | 08:05 | מאת: ד"ר ארז בנדט

יש חידושים בטיפול במניאר - בשנים האחרונות מזריקים תרופות לחלל האוזן התיכונה כאשר מדובר בתדירות התקפים גבוהה. לגבי אלן שפרד - עבר ניתוח של שאנט אנדולימפטי - ניתוח שקיים שנים רבות.

מנהל פורום אף אוזן גרון