אוזן מפרישה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/04/2001 | 13:59 | מאת: סיגל

שלום , בתי בת 5 + והיא אחרי שליפת צינורית (כפתור) מאוזן ימין . הניתוח היה באוקטובר ואז גם הוצאו הפוליפים והשקדים. היום היא לא מצוננת ,אולם האוזן מפרישה כבר כשבוע ללא הפסקה. שאלתי היא איך כדאי לטפל בה עם או בלי אנטיביוטיקה? ,אולי זה אלרגיה? ועד מתי האוזן תמשיך להפריש ?, האם זה יעבור וייפסק לחלוטין עם הזמן? והאם כתוצאה מההפרשה כדאי לערוך בדיקות שמיעה לפעמים?

10/04/2001 | 22:20 | מאת: ד"ר ארז בנדט

כל השאלות לא ראויות לתשובות היפוטתיות מכיוון שאני מבין שהילדה לא נבדקה עדיין. לגשת לבדיקת אאג - אם יש נקב בעור התוף שדרכו ההפרשה הטיפול בשאיבות + טיפות. הרופא ישקול האם יש צורך באנטיביוטיקה.

מנהל פורום אף אוזן גרון