בריאות כללית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/03/2001 | 10:51 | מאת: אלי

מדי כמה שבועות/ימים אני נהיה חולה, כלומר- הצטננויות, כאבי גרון.... כעת אני מצונן בפעם החמישית בחצי שנה האחרונה. שאלתי האם האם זהו עניין של אלרגיה או של תזונה לא נכונה- משום שאיני מקפיד על ארוחות סדירות... התחלתי לקחת ויטמין B ו- C , אך איני יודע אם זה יעיל תודה מראש.

04/03/2001 | 22:34 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אפשר לנסות שילובים של צמחי מרפא לחיזוק מערכת החיסון: אסטרגלוס, אכינצאה, פרופוליס, UNA DI GATO. שילובים מסחריים בשוק: חיזוקית, דסינאה, פרוטק, אימונופלקס של סולגר ועוד רבים...

מנהל פורום אף אוזן גרון