עייפות כרונית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/02/2001 | 13:24 | מאת: מוטי

שלום, אני בן 30 ואני סובל מעייפות כרונית לפני כמה שנים נבדקתי במעבדת שנה ונמצא כי אני סובל מחוסר בהספקת חמצן וכתוצאה מכך אני מתעורר כ9 פעמים בשעה בממוצע בבדיקה אצל אף אוזן גרון אובחנה בעיה של אף בצורת עוקף וחוסר בעצם בחלק התחתון של האף. הומלץ על ניתוח. בית החולים לא הסכים לנתח אלה אם אני אשתתף בניתוח הפלסטי שאלתי היא: 1 האם יש אמצעים אחרים פרט לניתוח? 2 מה הפעולות שאני יכול לנקוט בהם על מנת שהניתוח יתבצע (על חשבון הקופה) תודה מוטי

27/02/2001 | 13:40 | מאת: לוין אסתר-קינייסולוגית

למוטי אני מציעה לך לעבור טיפול קינייסולוגי. יכול לעזור. טיפול יחודי, ללא תרופות. קרא באתר http://www.healthk.co.uk/

28/02/2001 | 07:35 | מאת: ד"ר ארז בנדט

9 הפסקות נשימה בשעה הן מספר נמוך ואינני משוכנע שזהו ההסבר לבעיה (אלא אם חלה החמרה לארך השנים) סטיה של מחיצת האף איננה מהווה כשלעצמה הוראה חניתוח אלא אם אתה אכן חש הפרעה בנשימה דרך האף. אגב, סטיה של מחיצת האף לא מסבירה ארועי נחירות והפסקות נשימה בשינה. הקופות נושאות בעלות של תיקון מחיצת האף. אם אתה מעוניין לשלב עם ניתוח פלסטי-קוסמטי - האלמנט הקוסמטי לא כלול בסל הבריאות. הקופה תממן רק את העלות של החלק שקשור בשפור הנשימה וזאת רק לאחר בדיקה והמלצה של רופא אאג של הקופה.

מנהל פורום אף אוזן גרון