מחלת הפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/02/2001 | 19:17 | מאת: תמר

שלום! בני בן שנה ושמונה חודשים סובל מפצעים בפה. הרופא איבחן זאת כמחלת הפה. מהי המחלה ? כיצד נגרמת? האם מדבקת גם למבוגרים? האם מסוכנת לנשים הרות ? (טרימסטר שני) תודה

25/02/2001 | 20:17 | מאת: ד"ר ארז בנדט

תמר כתב/ה: > > שלום! > > > בני בן שנה ושמונה חודשים סובל מפצעים בפה. הרופא איבחן זאת כמחלת > הפה. אני מניח שהתכוון למחלת הפה וה"טלפיים" של ילדים FOOT AND MOUTH DISEASE > > מהי המחלה ? לרוב זיהום ויראלי שגורם לסבל רב במשך מספר ימים וחולף מעצמו > > כיצד נגרמת? וירוס כאמור. לפעמים הרפס > > האם מדבקת גם למבוגרים? תלוי אם לא הייתה כבר למבוגר > > האם מסוכנת לנשים הרות ? (טרימסטר שני) לרוב לא. תלוי אם כבר נדבקת בילדותך > > תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון