כאבי ראש ואוזניים בעת "פימפום" השכמה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/09/2020 | 06:32 | מאת: אור

שלום רב אני בן 27, בריא בדרך כלל. לאחרונה אני סובל מכאבים קלים באוזניים (הרגשה כאילו עליתי למקום גבוה מלווה בכאב קל). יש לציין שעברתי דירה לא מזמן. נאמר לי על ידי רופא אאג "לפמפם" עם האף כדי לשחרר את הלחץ. כאשר אני מבצע את זה, מתחיל לי כאב ראש וכאב אוזניים. מעבר לכך, מזה חודש וחצי אני סובל מכאבי ראש קלים הקורים לרוב בשעות הבוקר. ישנם מקרים שבהם זה לא מופיע בבוקר אלא בהמשך היום. משך כאב הראש הוא עד 3 שעות, לפעמים פחות. במקרים שבהם אני מבצע שינוי מצב גוף עד לרמה שהראש מתחת לקו המותן אני מרגיש מעט סחרור או במצב שבו אני משנה את מצב הראש במהירות (למשל סמוכקום מהיר). יש לציין כי לפני שנה נחבלתי בראש בצד שמאל מבעיטה שפגעה באוזן וגרמה לנקב זעיר בעור התוף. מאז העלתי את העניין, ביצעתי בדיקת שמיעה, בדיקת BERA, בדיקת עיניים, צילום סינוסים, ct מוח, ללא ממצאים. האם יש קשר בין כאבי הראש ומה הפתרון לדעתך? תודה.

שלום רב מצד אחד אתה מציין לחצים באוזן ומצד שני יש באוזן נקב? יותר מדי תלונות לא ניתן לברר אותם דרך הפורום, ממליץ בדיקת רופא . יתכן ויש לכך אלרגיק רינטיס שמעט חוסמת את החצוצרה,

מנהל פורום אף אוזן גרון