רעש באוזניים בפיהוק?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/09/2020 | 21:46 | מאת: רעות

שלום דר עשיתי לפני חצי שנה ניתוח להרחבת תעלת האוסטכיוס עם לון וגם סינוסים מקסלרים בעקבות בארוטראומה מטיסה וסינוסיטיס חוזר אין לי אטימות באוזניים, אין כאב או תחושת לחץ לא יהלי אירוע של סינוסיטיס מאז . מטופלת שמרנית עם ספריי סטואידים. מה שכן יש לי מידי פעם בועות שטני מפהקת באוזניים (בבליעה לא) או סוג של הרגשת רטיבות האם זה תקין?

פיהוק גורם לפתיחת תעלת אוסטכין וזב משנה לחץ באוזן וזה בסדר

13/09/2020 | 16:44 | מאת: רעות

זה בסדר להרגיש בועות באוזנים בפיהוק? לא זוכרת שהיה לי לפנע או לא יחסתי חשיבות .

20/09/2020 | 17:06 | מאת: שרון

שלום רעות,את יכולה לייצור איתי קשר בבקשה,יש לי שאלה בנושא. שרונה 054-6688095 תודה רבה.

מנהל פורום אף אוזן גרון