לחץ וחום באוזן ולחץ בעצם מאחורי האוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/08/2020 | 08:16 | מאת: ג

ב4 חודשים האחרונים יש לי הרגשה של לחץ באוזן ימין, אוזן שמאל תקינה. היא מרגישה חמה בנוסף העצם מאחורי האוזן לוחצת, זה התקפים שבאים והולכים. יכול להיות יומיים ואז להעלם ל4-5 ימים ואז שוב לחזור, בא והולך. מה זה יכול להיות? אין נוזל מהאוזן. האוזן לא כואבת אלא מרגישים לחץ ולפעמים היא חמה. TMJ נשלל

תלונות כאלו אנחנו רואים בעיקר אחרי שימוש בנייד באותה אוזן, צריך בדיקה על מנת לנסות להבין את התופעה. כמו כן יתכן ובעיית עור .

מנהל פורום אף אוזן גרון