כאב בגרון שנמשך הרבה זמן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/07/2020 | 11:35 | מאת: אבי

שלום רב אני בן 49 ומזה כחודשיים וחצי סובל מכאב ותחושת שריפה בגרון לסירוגין ולעיתים רחוקות גם בחזה העליון. עשיתי בדיקת משטח גרון וכן בדיקת קורונה שיצאו שליליים. האם במצב שכזה כדאי לי לעשות בדיקת הלרינקס ע"י מומחה אאג (צינור דרך האף) או שעדיף כבר לקבל הפניה מגסטרואנטולוג לאנדוסקופיה לבדיקת הוושט והמשך מערכת העיכול? תודה רבה לעצתך!!

קרוב לודאי שהבעיה שלך זה רפלוקס GERD, צריך בירור רופא אא"דג ורופא גסטרו .

מנהל פורום אף אוזן גרון