us צוואר ורקמות רכות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

31/05/2020 | 17:08 | מאת: נופר

היי, האם בUS רואים גם את השקדים ? כבר חודשיים לערך שיש לי תחושה שהשקד השמאלי לוחץ על משהו. מדי פעם זה מורגש יותר ומדי פעם פחות.השקד השמאלי שלי מוגדל באופן קבוע ואני חושבת שאולי עכשיו זה נוגע בנקודה מסוימת. עשו לי בדיקה אנדוסקופית,בדיקה עם מראה,לחיצה על השקדים והיה נראה שהכל תקין. האם באולטרסאוד אם היה משהו חריג היו רואים ?

ב US לא רואים את השקדים את השקדים רואים בבדיקה פשוטה , דרך פתיחת פה, אומנם US בודרק אם יש בלוטות ליפה מוגדלות או גושים, בדיקה מאוד חשובה בבירור ממצאים בצואר

מנהל פורום אף אוזן גרון