תחושת "שריפה" בפה ובאב בגרון ובלוע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/05/2020 | 10:55 | מאת: אלה

שלום, לפני כחודש וחצי קמתי עם תחושת נפיחות הפה , כאב ונקודות מוגלתיות , בלי חום וסימנים אחרים , קיבלתי אוגמנטין ל7 ימים , הכאבים לא עברו , בנתיים עשיתי בדיקת US שגילה בלוטת לימפה מוגדלת . יש לציין שכלפני 3 חודשים עברתי טיפול שורש בשן. בנתיים התחלתי לקבל OMEPRADEX לתחושות בפה של "שריפה" וגרון כל הזמן אדום , שלפעמים כן עוזר ולפעמים לא , רוב היום אני עם התחושה בפה . השאלה , יש אפרות לקחת משהו אחר שיעזור לתחושות האלה ?

כמובן שאי אפשר להמליץ על טיפול רק על סמך מה שנכתב, ממליץ לך לפנות לרופא אא"ג לבדיקה , ואז ימליץ על טיפול

מנהל פורום אף אוזן גרון