סחרוחורת...............

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/05/2020 | 16:30 | מאת: ניסים

שלום אני נמצא בבירור לגבי סחרחורות שאני סובל בשנה האחרונה .עשיתי המון בדיקות סיטי ראש mri ראש הכול תקין היום עשיתי בדיקת שמיעה שיצאה אי סמטרית קלה באוזן שמאל בתדרים הגבוהים בי 6.8 hz השאלה שלי היא כזו האם הצילומי ראש שעשיתי שוללים גם את גידול עצב השמיעה או שבשביל זה גם צריך לעשות צילום נוסף??

אם עשית בדיקת MRI בהחלט ניתן לראות ולהתרשם מעצב השמיעה. בדיקת MRI אמורה לאבחן ממצאים בעצב השמיעה כמובן אם נעשת עם גדוליניום

מנהל פורום אף אוזן גרון