כאב באוזן וורטיגו- מיואשת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/04/2020 | 15:15 | מאת: עינת

לפני כשלושה חדשים התחלתי לסבול מוטיגו בזמן קימה בבוקר בשינוי מנח ראש. כל זה מלווה בכאב באוזן שהפך בהמשך לתחושת אטימות. אאג עשה איפליי אבל כל פעם זה חוזר. בערך פעם בשבועיים.טופלתי סטרונאז שעזר ללחץ באזן כעת יש כאבים סביב האוזן הפסקתי לישון מפחד מוטיגו לא נשלחתי לשום בדיקות וקשה לי לתפקד ככה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אתה מציע?

בבעיות סחרחרות יש חשיבות גבוה לאנמנזה (סיפור מקרה) מפורטת ובדיקה מאוד קפדנית של מערכת הוסטבולרית . על כן לא אוכל להמליץ לך על טיפול . ממליץ לך לגשת לרופא אא"ג שעוסק בסחרחרות

16/04/2020 | 18:02 | מאת: עינת

האם יש לך המלצה למישהו בתחום באזור ירושלים?

מנהל פורום אף אוזן גרון