דלקת אוזניים שלא עוברת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/04/2020 | 20:18 | מאת: עדי1414

שלום, בת 23 עם דלקות אוזניים כרוניות, בעבר ניתוח צינוריות ונקב בעור התוף באוזן שמאל בעקבות דלקת אוזניים חריפה בילדות. אני עם כאבי אוזניים מעל ל-3 שבועות (באוזן שמאל, עם הנקב) והפרשות דלקתיות מעל לשבועיים. בהתייעצות טלפונית עם רופא כללי נטלתי אנטיביוטיקה (אוגמנטין) פעמיים ביום, אמר לי לקחת שבוע, אבל ראיתי שאין שיפור משמעותי ולכן המשכתי על דעת עצמי ל-9 ימים. עברו 4 ימים מאז סיום האנטיבוטיקה והכאבים וההפרשות ללא שינוי ניכר. מה ההמלצה?

לא ברור טיב הכאבים , אם יש לך נקב בעור התוף, והפרשות זה סימן של דלקת אוזן כרונית ויש צורך בטיפול כירורגי, האוזן יכולה מדי פעם להזדהם ולהפריש , אומנם ברוב המקרים ללא כאבים , חושב להבדק

מנהל פורום אף אוזן גרון