תחושה של משהו תקוע בגרון+חנק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/02/2020 | 09:44 | מאת: שירין

היי בוקר אור. אתחיל בזה שאני בת28 בריאה בלי תסמינים נוספים מעבר למה שאכתוב פה,לא מעשנת לא שותה בלי היסטוריה של המחלה חלילה במשפחה. כבר כמעט שבועיים אם לא יותר אני מתקפת בתחושה של משהו תקוע לי בגרון..כמו עצם שגולש לבית החזה כזה או גולה וכאלו נשאר שם אוויר וכל פעם אני משתעלת שותה וכלום לא עוזר הייתה גם תחושה לפני של כאלו לוחצים לי על הגרון למטה ואז יש לי רפלקס של להקיא כזה..אבל אין לי כאבי בטן לא ראש לא חום כלום אני מפחדת שזה סרטן בבלוטה.השאלה למה זה משוייך לדעתך מה שאני מתארת?

על מנת שץוכלי להתקדם חשוב לעבור בדיקת רופא אא"ג ולעשות ברית סיב אופטי , ובדיקת רופא גסטרואינטרלוג

מנהל פורום אף אוזן גרון