נטילת תרופה לפני הופעת תסמיני המחלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/02/2020 | 09:54 | מאת: רועי

שלום, רציתי לדעת האם ישנם סיכונים בנטילת דקסמול/פראמול בתקופות חורפיות עבור מי שתסמיני ההתקררות/שפעת עוד לא התפתחו אצלו (שיעול, נזלת וכד')? לצורך העניין, נניח ומסביבי ישנם לא מעט אנשים מקוררים/משופעים שמשתעלים/מתעטשים והסיכוי להידבק הוא גבוה, הייתי מעדיף "להקדים תרופה למכה" ולהשתמש בכדורים הנ"ל כתרופת מנע והגנה לפני התפתחותה אצלי.. תודה

אין מקום לקחת טיפול שלא חולים מעט מאוד המקקרים בהם נותנים טיפול פרופלקטי וזה לא המקרה

מנהל פורום אף אוזן גרון