לחץ שלילי באוזן,טנטון ותחושת אטימות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/01/2020 | 17:46 | מאת: שרון

שלום ד"ר.בבדיקת שמיעה נמצא שהשמיעה שלי מצויינת בשתי האזניים,בטמפנומט' נמצאו ערכים שליליים במיוחד באוזן שמאל בה אני מרגישה תחושת אטימות וטנטון ,אין לי נוזלים באזניים בכלל,האם ניתוח כפתור באוזן שמאל יכול להוות פתרון לבעייה ואם לא אז צה ניתן לעשות לדעתך בבקשה?

11/01/2020 | 21:49 | מאת: שרון

האם מכשיר איירפופר יכול לסייע בפתיחת התעלה או שהמכשיר יעיל רק במיקרה שיש נוזלים? תודה:)

אם אין נוזלים ואין ירידת שמיעה אין מקום להכניס צינורית , אפשר בהחלט להעזר ב איירפופר כמו כן יש לבדוק את האף, לבדוק אם יש נזלת

מנהל פורום אף אוזן גרון