האם יש יתרון לביופסיה נוספת?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/12/2019 | 18:41 | מאת: הילה

שלום. בעלי סובל מזה כשנתיים מכיב מדמם בספטום (בצד אחד). הוא בריא בדרך כלל ולא מסניף סמים (שואלים אותו בכל ביקור אצל רופא אאג). לפני שנה עשה ביופסיה והודגמו תאים דלקתיים, טופל מקומית במשחת בקטרובן ושטיפות מי מלח. הכיב לא נסגר והומלצה ביופסיה נוספת. מה המטרה של העניין וכיצד זה יתרום לסגירת הכיב (אם בכלל)? מצורף סיכום ביקור. תודה רבה

צריך לברור בירור נוסף לשלול מחלות אחרות ( מלבד הסנפה של סמים) מאחר והפצע מעל לשנתיים יש צורך בהשלמת בירור נא לפנות לרופא אא"ג להשלמת הבירור

08/12/2019 | 13:12 | מאת: הילה

איזה בירור למשל? הלכנו למספר רופאי א.א.ג במשך הזמן, ולא הופננו לאף בדיקה מלבד ביופסיה

מנהל פורום אף אוזן גרון