פקק באוזן ימין וירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/11/2019 | 17:22 | מאת: זיוה

שלום רב, ניגשתי לרופא א.א.ג. עקב ירידה בשמיעה, אמר שיש פקק שלא ניתן להוציאו כי מכסה את עור התוף, נתן לי מי חמצן ל-3 חודשים ברצף 4 פעמים ביום 10 טיפות כל פעם. קיבלתי גם צרומול ל-5 ימים מרופא המשפחה שלי, שגם לא עזר וחזרתי לטיפול במי חמצן. שאלותי הינן: 1. האם אין זמן וכמות הטיפות מוגזמים? 2. האם מי חמצן יכולים לגרום יותר נזק? 3. האם משך תקופת הטיפול אינו ארוך מידי? אציין שלא סבלתי מכאב כלשהו, אלא שמתי לב שיש לי ירידה בשמיעה. עתה בתוך הטיפול מזה חודש, יש לי לפעמים כאב באוזן בזמן ששמה מי חמצן, ומדאיג אותי שמא נגרם יותר נזק לעור התוף? אודה על מענה מקרב לב

מתן מי חמצן ל 3 חודשים בשך פקק זה טווח זמן ארוך, רוב הסיכוי שאחרי טיפול של שבוע עד שבועיים הפקק מתרכך וניתן לשאוב אותו

18/11/2019 | 12:58 | מאת: זיוה

ראשית תודה על המענה קבעתי תור ל-5.12 שאלתי היא: האם להפסיק את הטיפול במי חמצן או להמשיך עד התור שקבעתי? שוב המון תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון