שלום, שואלת לגבי MRI לבני בן ה- 9 תודה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/11/2019 | 09:34 | מאת: הילה

שלום , בני עבר ניתוח מסטואיד בעקבות כולסטאוטומה באוזן שמאל לפני שנה כמעט וכעת אנו נדרשים לבצע MRI , הוא בן 9 ילד רגוע בדרך כלל. בשניידר שאלו אותי האם לקבוע תור עם הרדמה או ללא. שאלתי- האם בבדיקה מכניסים את כל הגוף למכונה או רק את הראש? האם ילד בן 9 מסוגל להעביר 20 דקות בMRI ללא הרדמה? תודה, הילה

בעיקר מכניסים אל הראש זה יכול להיות קצת מלחיץ אבל מכיר לא מעט ילדים בגיל שלו אפילו צעירים יותר שעברו את הבדיקה בלי הרדמה

מנהל פורום אף אוזן גרון