עזרה והכוונה בנוגע להתקפי סחרחורת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/10/2019 | 14:06 | מאת: סחרחורות ממושכות

מזה כשלוש שנים סובלת מסחרחורות מטורפות שתוקפות אותי, מרגישה חוסר איזון מטורף. ביצעתי מיליון בדיקות אשר יצאו תקינות ב"ה. ועדיין עם סחרחורות, כאילו הריצפה זזה מתחת לרגליים, כאילו מושכים. אותי אחורה. לא יכולה להסיט מבט מהיר מצד אחד לשני. בהתחלה הרופא קבע שזה חרדות. שלח ל mri ct ועוד ועוד בדיקות.... כולם יצאו תקינות. ו בבדיקת mri כתוב: ממצאים הראויים לציון: הצללה של חלק ניכר מחלל הסינוס הספונדיאלי מימין, משנית למה שיתכן פלס אוויר נוזל/הפרשות. אותות חריגיםמבתאי המסטואיד דו"צ יותר משמאל ף. ל קורלציה קלינית. אשמח לעזרה. הארה בנושא. אני מיואשת!!!

באשר לממצא ב MRI מתאים לסינוסיטיס בסינוס ספנואידלי, ממליץ לכה בדיקה ע"י רופא אא"ג לצורך בדיקה וסטבולרית והשלךמת בדיקות סחרחרות , בנוסף לברר העיניין של הסינוסיטיס בספנואיד

28/10/2019 | 16:31 | מאת: עזרה והכוונה

תודה על המענה המהיר... אך מה זה מעיד? האם הסחרחורות הגיוניות?

מנהל פורום אף אוזן גרון