אוזניים סתומות בהריון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/09/2019 | 11:50 | מאת: תמר

היי אני בת 22 בהריון בשבוע 19 , ממש מוטרדת מתופעה שניהיתה לי שמעולם לא היתה לי, האוזניים נסתמות לי ללא שום סיבה.. אני סתם יושבת/הולכת ופתאום הם נסתמות לי ומרגישה ממש לחץ באוזניים .. זה ממש מלחיץ אותי בעיקר כי שום דבר לא עוזר לשחרר אותם! לא פיהוק לא מסטיק לא אוכל לא מיים כלום!! אני יכולה להתקע שעות עם אוזניים סתומות ולחץ באוזניים וזה ממש פוגע לי באיכות חיים ומלחיץ אותי הדבר היחידי שמשחרר אותם זה אם אני שוכבת במיטה.. מציינת שעקב ההריון אני סובלת מלחץ דם נמוך 90/50 אם זה יכול להיות קשור.. אשמח מה לדעתך הגורם לתופעה ומה ניתן לעשות כדיי להקל על התופעה, תודה רבה

תופעות כאלו יוכלים להופיע בהריון כתוןצאה משינוי הרומנלי. בכל מקרה ממליץ לך על בדיקת רופא אא"ג

12/09/2019 | 14:10 | מאת: תמר

אוקיי אגש לאאג בהקדם, במידה וזה באמת בגלל ההריון יש דרכים להקל על התופעה? זה ממש מעיק אני שומעת את הנשימה שלי דרך האוזניים הסתומות יותר גרוע מטיסה..

מנהל פורום אף אוזן גרון