אטמים מותאמים נגד מים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/08/2019 | 15:26 | מאת: סיון

יש לי אטמים נגד מים, עשויים סיליקון ומותאמים לצורה והגודל של האוזן. הם התיישנו ואני רוצה להכין חדשים. האם יש בעיה מבחינת התהליך של הכנת האטמים (מחדירים כזה חומר למדוד את האוזן) עבור אוזניים עם נקב? באוזן אחת גם אובחנה מעט כולסטאטומה. בנוסף, כיצד ניתן לחטא את האטמים לאחר השימוש? האם מספיק לשטוף במים ולנגב?

אם אכן ישנה כולסטיאטומה ממליץ לעבור ניתוח אוזן

12/08/2019 | 21:17 | מאת: סיון

אני צפויה לעבור ניתוח. אך שאלתי הייתה בנוגע לאטמים

באשר לאטמים זה יותר עניין של מכון השמיעה , בעקרון משתמשים בחומרים שלא עושים נזק, ישנם מעט מקרים שהחומר נשאר באוזן אז פונים לרופא אא"ג ומוציאים

מנהל פורום אף אוזן גרון