לאחר ניתוח אף TURBINOTOMY?S.MR?RHINOPLASTY

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/08/2004 | 09:53 | מאת: אייל

נותחתי לפני 10 ימים - ניתוח רפואי לטיפול בקונכיות האף והסדרת מחיצה עקומה באף עקב בעיות נשימה דרך האף והצטברות ליחה טורדנית בגרון שהקשתה על כניסת אויר דרך הפה בנשימה, הניתוח נעשה בשילוב ניתוח פלסטי -שבירת העצם ויישורה. כצפוי הורדו לי הטמפונים אחרי 24 שעות והתחילה להיווצר הרגשת אי נוחות באף שלוותה בקריש דם ויובש ולכן השתמשתי ועדיין משתשמש במי מלח ווזלין. כמו כן התחלתי לקני את האף , ויוצא בד"כ ריר מלווה בשאריות דם עם ריח היום ונורא שקשה לי לתאר כמו חומרים שרופא שיניים משתמש וטעם תרופתי בגרון , מהו המקור לתחושה ? כמו כן אני מרגיש שיש לי באיזור המחיצה איפה שהקונכיות מעין שני מחיצות פלסטיק? האם אני אמור להשאר איתם או שבביקורת אצל הרופא הוא אמור להוריד אותם , התחושה היא כרגע לא טבעית עם המחיצות פלסטיק והאף מלבד קרישי הדם סתום בגללם כמן עצם זר שתקוע בשני הנחיריים. עזרה בבקשה?

01/08/2004 | 17:38 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב, איני יכולה לענות לך - עליך לגשת לרופא שניתח אותך כדי שיבדוק ויראה אם יש זיהום (בגלל הריחות הקשים שאתה מתאר) או בעיה אחרת שיכולה להציק לך. בברכה, ד"ר טלי מרק

מנהל פורום אף אוזן גרון