אי ספיקה של התעלה האוסטכית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/05/2019 | 13:21 | מאת: Sd

שלום רב אני סובל קרוב ל10 חודשים מאי ספיקה של התעלה האוסטכית, אוזניים סתומות לחץ חזק. אני עתיד לעבור ניתוח בלון להרחבה של התעלה בבית חולים אסף הרופא. למיטב הבנתי יש 2 שיטות שונות ו2 מכשירים שונים לסוג הניתוח הנ״ל. האם ידוע לך איפה יותר מומלץ מבחינת אחוזי הצלחה בין המכשירים? ומה ההבדל בין השיטות? תודה רבה

הפעולה נעשת בעזרת אינדסוקופ, משמתמשים בקטטר עם בלון להרחבת התעלה. הפעולה נכנסה לאחרונה לטיפול בארץ, עם אחוזי ההצלחה טובים . מומלץ לקבל שאר ההסברים ע"י המנתח עצמו

11/12/2020 | 14:36 | מאת: רעות

היי עברת את הניתוח?

מנהל פורום אף אוזן גרון