נחירות לשינה עם פה פתוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/05/2019 | 11:45 | מאת: מורן

שלום דוקטור, בתי בת שנתיים וחודשיים נוחרת בלילה וישנה עם פה פתוח. הנחירות היו חזקות אך נשמע שזה השתפר ( אך עדיין קיימות ונשמע שלא מדברת כל כך טוב בעקבות הנשימה) . מצרפת צילום אשמח להבין מה זה אומר? והאם כדאי לחכות לעונת הקיץ ולראות אולי יהיה שיפור? תודה רבה

23/05/2019 | 11:49 | מאת: מורן

לא הצלחתי לעלות את הקובץ. מצרפת מה שנכתב: היצרות של נתיב בנזופרינקס הנגרמת על ידי בליטת רקמות רכות מהדופן האחורי. הגדלה של השקדים הפלטינלים.

למי הבדקיה? בן כמה הנבדק? ומה התלונות ?

יכול להיול שיש לה נחירות והפסקות נשימה בשינה, הייתי ממליץ בדיקת רופא אא"ג ילדים להחליט באם ישנו צורך בהתערבות כירורגית

מנהל פורום אף אוזן גרון