האם ניתן לטוס כאשר אובחנתי כסובלת מבארוטראומה?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/05/2019 | 14:33 | מאת: עמית

לפני כחודש עברתי קורס צלילה שלאחריו סבלתי מכאבים חזקים באוזן ואובחנתי כסובלת מבארטראומה בדרגה נמוכה (פצע קטן באוזן, לא הגיע למצב של חור בעור התוף) קיבלתי טיפול אנטיביוטי וטיפות להקלת הכאב. אכן הכאב פחת וכמעט אינו מורגש, אך מדי פעם מורגשת אי נוחות באוזן. השאלה שלי היא האם במצב כזה, שההחלמה כמעט מלאה, יש אפשרות לטוס? (טיסה של מס׳ שעות). והאם ישנם סיכונים שיש לקחת בחשבון?

חשוב להבדק לפני הטיסה, בעקרון אם עבר מספיק זמן מהאירוע לא צריכה להיות בעיה לטוס

מנהל פורום אף אוזן גרון