האם לעשות ניתוח בעקבות סינוסיטיס כרוני.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/05/2019 | 20:02 | מאת: אלכס

חליתי בסינוסיטוס. טופלתי פעמיים באוגמנטין , לאחר מכן ניסיתי טיפול עם אנטביוטיקת levo + תרסיס אבמיס - ללא שיפור. הרופא המטפל שלח אותי לCT והמליץ לעשות ניתוח FESS. הלכתי לחוות דעת נוספת והתעקש על הניתוח הנ"ל. הלכתי לרופא נוסף ולאחר בדיקה המליץ על אשפוז עם קבלת אנטביוטיקה וסטרואידים (ורידי). אני מבולבל ולא מצליח להבין מה כדאי לעשות, אשמח להכוונה כלשהי.. תודה רבה!

אם יש סיפור של סינוסיטיס כרונית וממצאים מתאימים בבדיקת סיטי עם תלונות קליניות אכן הייתי ממליץ על ניתוח . מסייג את ההמלצה שלי בזה שאנינלא בדקתי אותך ולא ראיתי סיטי על כן חשוב בדיקת מומחה

מנהל פורום אף אוזן גרון