תוצאות סיטי מערות פנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/04/2019 | 21:29 | מאת: לינדה

שלום אני בת 36 לפני מס' ימים עברתי בדיקת סיטי מערות פנים בעקבות אף סתום מזה כשבועיים לפחות ומלפני שנים רבות יש נזלת כרונית ומטופלת מס' שנים נע"י טלפסט 180 נתנו לי גם מרסס לאף בשם אבמיס שלא משתמשת בו בכל אופן אלה התוצאות של הסיטי: קיימת סטייה של מחצת האף משמאל עיבוי רירית פוליפואידי אתמואידלי סינוסים פרונטלים תקינים עיבוי רירית פוליפואידי ספנואידלי ומקסילרי דו צדדי עיבוי רירית פוליפואידי מקסילרי עם חסימה של הomc משמאל omc ימני תקין קונכות האף תקין הודגמה היצרות אף קשה מה משמעות תוצאות הסיטי והאם דרוש ניתוח?

התמונה הרנטגנית מתאימה לסינוסיטיס כרונית , מומלץ בדיקת רופא אא"ג שיסתכל גם על הדיסק ויתכן שיהיה צורך בהתערבות כירורגית

08/04/2019 | 19:30 | מאת: לינדה

הערה קטנה זה סיטי לא רנטגן

תמונה רנטגנית מתאימה לסינוסיטיס כרונית, מומלץ להתייעץ עם רופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון