צרידות ואיבוד קול בגלל שיעול מתמשך

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/04/2019 | 18:36 | מאת: דפנה

שלום ותודה רבה מראש, כבר שבוע אני עם ברונכיט חזקה. קיבלתי מוקסיפן וברונכוליט , לא לקחת את הברונכוליט, השתעלתי שבוע בצורה מטורפת כמו נביחות של כלב בשעות היום והלילה שבכח רציתי להוציא ליחה שבקושי יצאה., גם היו לי התקפי שיעול בלי שרציתי שלא הפסיקו במשך עשר דקות. השיעול היום פחת, אבל, פתאם היום נהייתי צרודה והקול כמעט ונעלם פעם ראשונה בחיים שקרה לי דבר כזה. אני בפאניקה. השאלה שלי, האם משיעול יכול להיקרע מיתרי הקול או להיגרם נזק בלתי הפיך? בבקשה תשובתך הדחופה לי. תודה דפנה.

אין סכנה שמיתרי הקול יקרעו כתוצאה משיעול , ממליץ לך על בדיקת סיב אופטי של מיתרי הקול ע"י רופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון