אנטיביוטיקה וסטרפטוקוק???

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/04/2019 | 13:37 | מאת: שירה

ד״ר שלום רב אני בת 22 והחל מיום שישי האחרון התחלתי לסבול מכאבים בגרון (בעיקר בצד ימין) עם כאבים קשים מאוד מאוד בבליעה ממש כאבי תופת , ללא שיעול, עם התעטשויות והרגשה כללית לא טובה , ללא חום בנוסף התחילו לי כאבים חזקים באוזן ימין ונפיחות בשקדים בעיקר השקד הימיני ממש בולט וגם נפיחות בבלוטות בצוואר בצד ימין היום ניגשתי לרופאת המשפחה ולאחר לקיחת משטח לבדיקה היא ישר נתנה לי פן רפא וי ק 500 2 טבליות 2 פעמיים ביום .. האם כל אלה יכולים להצביע על קיום דלקת חיידקית? האם היא צדקה ישר שנתנה אנטיביוטיקה ? יש לציין שעד עכשיו לא הושגה שום הקלה עם התרופות הרגילות נגד צינון .. ואני סובלת מאוד .. תודה, שירה.

התמונה שלך מתאימה לדלקת שקדים חריפה, ועל מנת שטיפול אנטיוטבי ישפיע צריך לתת לזה זמן

מנהל פורום אף אוזן גרון