לחץ באף ובפנים מזה כחודש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

31/03/2019 | 12:20 | מאת: בוריס

שלום ד"ר, מזה כחודש שאני סובל מתחושה של לחץ באף באיזור העליון שלו שמקרין גם למצח, ראש והעיניים. הלחץ בא והולך לסירוגין בדרגות שונות ולא מופיע כל יום (למרות שברוב הימים הוא כן קיים). יש לציין שלא הייתי מצונן בחודש האחרון אבל יש לי מידי פעם קצת נזלת (לא ליחתית) במהלך היום. בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור איכשהו לסינוסים כי זה ממש מתאר את התופעה אבל בביקור אצל רופא א.א.ג שבוע שעבר הוא בדק אותי עם המכשיר שלו ולא ראה כלום, אז הוא שלח אותי לעשות צילום מערות אף וגם שם לא ראה כלום (הסתכל על הצילום ממש בשניה אחת) והמליץ לי שבמידה וזה לא עובר לגשת לנוירולוג. בימים האחרונים התחלתי להרגיש גם עייפות מעבר לרגיל והתחושה של הלחץ באף למעלה מורגשת כאילו מתחילה להיווצר לי נזלת שם באיזור. השאלה שלי היא האם כדאי לגשת לרופא אחד לחוות דעת שניה? האם יש לך אולי המלצה אחרת בשבילי?

תמונה שאתה מתאר יכולה להתאים גם לדלקת וירלית ף או נזלת אלרגית סכל מקרה מומלץ בדיקת רופא חוזרת

מנהל פורום אף אוזן גרון