תור רחוק לבדיקת שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/03/2019 | 07:54 | מאת: יוסי

שלום דוקטור, אני סובל מאלרגיה כרונית, לפני כחודשיים הייתה החמרה, האף נסתם ותחושת גודש עברה גם לאוזניים ואחר כך התאסף גם טינטון קל באוזן שמאלית. רופא א.א.ג מצא שיש לי רירית מאוד בצקתית באף, מטופל באבאמיס. לאחרונה יש שיפור קל באף אבל לחץ באוזניים ותחושת גלים בבליעה נשארה. נראה שגם טינטון מדגבר. התור לבדיקת שמיעה במכוני מכבי רק בעוד חודשיים במקרה הטוב ובבתי חולים חצי שנה, הרופא חושב שזה לא דחוך. מה אפשר לעשות? תודה.

אין הצדקה לתורים כל כך ארוכים תוכל לפנות באופן פרטי לבדיקת שמיעה עם עלות לא גבוה במיוחד או לפנות לקופה שלך בבקשה לקצר את התור

28/03/2019 | 11:43 | מאת: יוסי

תודה דוקטור, בקשתי מרופא לציין שזה תור דחוף, הוא אמר שטינטון ורגישות יתר לרעש לא סיבה לתור דחוף כי אין ירידה שמיעה פיתומית.

מנהל פורום אף אוזן גרון