הרגשת גוף זר בגרון מזה כחודש וחצי, ביצעתי מספר בדיקות וטרם עבר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/03/2019 | 18:02 | מאת: שרית

שלום... מזה כחודש וחצי יש לי תחושת גוף זר בגרון שבא והולך, בעת בליעת רוק או לאחר האוכל. בדיקת א.א.ג.+ סיב אופטי תקינה, US בלוטת התריס מספר קשריות קטנות שלפי רופא משפחה וא.א.ג. הכל תקין ולא אמורה להרגיש דבר. בדיקת ו.ק.ת. תקינה. למרות הכל ממשיכה להרגיש והדבר משגע אותי. מדי פעם ישנו גירוי קטן בגרון שגורם לשיעול (כמו הרגשה של ליחה) ואמש יצא מהגרון גוש קטן שנראה כמו אבן קטנה אולם לדברי הרופא זה כלום והכל ככל הנראה פסיכולוגי. האם אכן ביצעתי את כל הבדיקות האפשריות כך שבאמת ניתן להגיד שזה פסיכולוגי? אשמח לדעתך כי אני מיואשת ולחוצה. תודה.

יתכן ומה שיש לך זה אבנית בשקדים , זה נותן תחושת גוף זר, ולפעמים יוצא גוש לבן ( שזה בעצם האבן ) מהשקדים .

מנהל פורום אף אוזן גרון