פצעים באף ובאוזניים.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/03/2019 | 23:14 | מאת: מאי

שלום רב. כבר כמה שבועות אני סובלת מפצע פנימי באף, שכל פעם עובר, הופך לגושי דם שיוצאים כנזלת וחוזר. כמו כן, לאחרונה גם התווסף לי פצע גדול בתעלת האוזן שגורם לי לכאבי ראש חזקים ילרגישות יתר ונפיחות באוזן. יש לציין שאני בריאה בדרכ ואין לי עבר של מחלות או דלקות באף או באוזניים. האם יש קשר בין השניים? מה ניתח לעשות? תודה רבה!

האם מדובר באירועים חוזרים של הפצעים לפעמים מדובר בפצעי על רקע זיהום בוירוס הירפס בכל מקרה מומלץ בדיקת רופא אא"ג ורופא עור

מנהל פורום אף אוזן גרון