נזלת אלרגית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/02/2000 | 22:38 | מאת: ד"ר ארגמן

רכשתי לאחרונה נסיון מצויין בתכשיר בשם נזוקורט אקווה, כולל במקרים עם פוליפים ועם כשלון בתכשירים אחרים כגון פליקסונז. התגובה לתכשיר מהירה ביותר ואין לו את הריח הדוחה שמאפיין את פליקסונז. לתשומת לבכם בטיפול במחלה שכיחה מאוד ומציקה.

03/02/2000 | 12:15 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

לתשומת לב קהל המשתמשים מגוון טיפולים מקומיים לטיפול בנזלת אלרגית קיימים בשוק. חלק גדול מהם מכילים סטרואידים לשימיוש מקומי. מומלץ מאד להבדק ועל ידי רופא אאג או על ידי מומחה לאלרגולוגיה לפני תחילת הטיפול ובמהלכו.

מנהל פורום אף אוזן גרון