התחילה לי אלרגיה לפני מספר ימים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

08/11/2003 | 12:28 | מאת: שוש

בעור שסביב העיניים . הדבר מתבטא במרקם העור שהשתנה ממה שהיה לפני כן. היום כבר קמתי עם נפיחות סביב העיניים,אח"כ כבר האדמומיות התחילה. נכון,בימים האחרונים התחלתי להשתמש במס' חומרים חדשים:תרופה נגד כאבים,שמפו לשיער,קרם גוף,וקרם לשיער. אף מוצר לא שייך לאותה חברה. 1. מה עושים כטיפול עזרה ראשונה?האם פנסטיל טיפות עוזר? 2.מה להפסיק? 3.הפגישה עם הרופא נקבעה לעוד מס' ימים.

08/11/2003 | 15:04 | מאת:

שלום לך להפסיק הכל, לשמן את איזור העינים עם חומר פשוט כמו בפנטן או וזלין. להשתמש בשמפו וסבון דב לתינוק- לדעתי הוא עדין במיוחד, ולפנים סבון צטפיל. מרקוס

08/11/2003 | 16:37 | מאת: שוש

קודם כל תודה על תגובתך האם גם שמן זרעי ענבים יעשה את המלאכה במקום וזלין?