RP - טיפול באוזון ?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/08/2003 | 23:21 | מאת: אלעד ששון

שלום, שמעתי על איזה טיפול באוזון (???) עבור ניוון רשתית -RP- מה זה בדיוק? האם ניתן לקבל את הטיפול בארץ? (אם כן, איפה, איך וכו'). העניין די דחוף היות ומדובר באדם חירש הסובל הניוון רשתית -USHER SYNDROM- אני מחפש דרך למנוע ממנו עיוורון מוחלט. ידוע על ניתוח לשתל כוחולרי, אך זה ניתוח מאוד מסוכן וזה מטפל בנושא של החירשות. האם יש טיפול אחר (חוץ מ"אוזון") המטפל בעניין של ניוון רשתית? תודה, אלעד

שלום טיפול באוזון למחלת Retunutus Pigmentosa ניתן במרפאתי. את שיטת הטיפול פיתחו רופאי עיניים בקובה ,והטיפוך שנוי במחלוקת. דר דיין

04/08/2003 | 22:50 | מאת: אלעד ששון

:-) תודה על המענה. אשמח לקבל לאימייל [email protected] פרטים בנוגע למרפאה שלך (מיקום, טל', זמינות, פרוצדורה וכו') המון המון תודה, אלעד

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת