צואה צהובה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/08/2016 | 06:30 | מאת: לוגי

בן 58 צמחוני רזה עוסק בספורט לא שותה אלכהל מעשן בימים האחרונים צואה בצבע צהוב גודל רגיל רך (לפני הארוע הנ"ל שבועיים של גללי עזים בצבע תקין מרקם רך) ריח סביר לא נמרחת( 2 ניגובים ויצאתי לדרך) לחמית העין בצבע סטנדרטי צבע העור לא השתנה תאבון סביר משקל יציב עיפות מעל הממוצע ( אצלי ) מצב רוח סביר עד גבה גלי שתן שקוף מאין צריבה קלה באמצע הבטן העליונה טיפה כאב באכילה וטרום אכילה שימוש ב - zantac נוזלי מעלים תכאב ואת האי נוחות ולאחר שהרבתי באותיות לא תיתן לי איזה צפירת הרגעה?? ותגיד לי שאין לי מה להכנס לחרדת ההיפטיטיסים ו/ או משהו חמור יותר( גם לא בא לי להיות חבר בנבחרת הצליאק ) בתודה מראש לוגי

היי תרגיע לא נראה רציני מה שנראה רציני זה העיסוק המוגבר שלך בעצמך דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת