תוספת יוד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/08/2010 | 12:41 | מאת: שאול

שלום בן 64 רזה כמעט טבעוני ( ללא מוצרי חלב .דג צפוני פעמיים בשבוע)ו עוסק בספורט. TSH עבר במעט את התחום העליון המותר. T4 תקין אולם בתחום הנמוך. היות ואני לא צורך אף מוצר תעשייתי אזי אולי חסר לי יוד. במידה ואצרוך תוסף יוד מאצות בכמות 100 מיליגרם ליום אולי זה ישפר המצב של TSH ו- T4? לא רוצה להגיע לקוו האדום. האם יש סכנה בכמות יוד כזו שאני אחמיר את המצב או נזק כל שהוא? בתודה

שלום עשה מה שכתבתה - ואחרי כחודש בדוק שנית. אם אין הטבה - צור קשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת