תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/05/2006 | 21:19 | מאת: אורטל

ערב טוב, אני מקווה שאני פונה בפורום המתאים ואם לא , אשמח לקבל מידע לאן לפנות. סבתי בת 81, לאחרונה סובלת מחסימת מעיים ואשופזה בחצי השנה האחרונה פעמיים וטופלה ע"י. עברה לפני כחודש וחצי בדיקת קולונוסקופיה בה נלקח פוליפ לבדיקה (בדוח רשום שיש בו מוקד HGD ולא ניתן לראות שוליים נקיים). במקביל שבוע שעבר ביצעה CT של הבטן והאגן והייתי רוצה לקבל אינפורמציה על חלק מהתוצאות- מה הכוונה ב 1.טרשת והסתיידויות בותין הבטני ובענפיו 2. אגן אין אדנופתיה או מיימת. פלבוליטים אחדים קטנים 3. שינויים ניווניים ופורוטים בעמוד השדרה המותני 4. הסתיידות תת עורית בעכוזים 5. בקע טבורי עם לולאת מעי דק בתוכו אודה על התייחסותכם

שלום מדובר בהסתידויות באבי העורקים הבטני,ממצאי צואה במעי אין בלוטות באגן,יש ממיצאי הסתידויות תת עוריים ועדות לבקע . כל הממצאים האלו מתאימים לגיל. יש לשקול אם הבקע הוא הגורם לחסימת מעיים חוזרת. דר דייןם

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת