כאבי בטן ודלקת במעי.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/11/2020 | 22:44 | מאת: מוריה

היי, אני ככל הנראה סובלת מדלקת במעי (גם על פי בדיקת קלפרוטקטין וגם על פי חוות דעת של נוטרופת) אותו נוטרופת נתן לי תפריט בלי סוכרים וקמח לבן וגם תרופה טבעית.. הייתי רוצה לדעת אם דלקת במעי יכולה לעשות כאבים באזור בית החזה שמגיעים עד כדי תחושה של מחנק? (כמובן שזה לא באופן קבוע). וגם.. הדלקת הנל יכולה לעשות גרד וכאב באזור הפות? אם כן.. מה ניתן לעשות בשביל להקל או איזה רופא צריך לפגוש? אשמח לשמוע את דעתך.

היי יש סיכוי שכל התמונה הקלינית קשורה לדלקת בת כמה את? האם עשית קולונוסקופיה?

04/12/2020 | 10:31 | מאת: מוריה

בת 17 כמעט. ולא, לא עשיתי.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת