מעוניין לשנות את הרגלי היציאות שלי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/11/2020 | 13:55 | מאת: רן

שלום אני אדם ספורטיבי, בן 30, מבצע הרבה פעילות ספורט ומקפיד על תזונה בריאה (הרבה ירקות ופירות). בשנים האחרונות, השתנו דרמטית הרגלי היציאות שלי מפעם-פעמיים ביום ל4-5 פעמים ביום. אני מרגיש שמדובר במטרד שפוגע לי באיכות החיים והייתי מעוניין לנסות ולשנות זאת. כיצד מומלץ לנסות ולהתמודד בכלל עם בעיה כזאת? שינויים בהרגלי תזונה? תרופות? טיפול רפואי? יש לציין שאיני מרגיש כאבי בטן וכד׳. תודה

היי מבין אותך חייב לשבת איתך ולפתוח תיק רפואי מסודר ואז ננסה לעשות שינויים אלו ואחרים שאולי יביאו לשינוי בהתרוקנות

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת