גזים עם נוזל כתום לפני חודשיים ושוב עכשין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/08/2020 | 15:53 | מאת: שירי

שלום, אני בת 39. שנים עם בקע סרעפתי וריפלןקס חמור, לוקחת שנים נקסיום 40 מ"ג פעמיים ביום. לפני כחודשיים היו לי 3 ימים גזים עם נוזל כתום וגם בשירותים ראיתי את הנוזל הכתום, וכעבור חודשיים זה שוב חזר לכמה ימים ןעבר. האם יש לך אולי מושג על מה זה יכול להעיד? או שזה משהו שיכול לקרות ואין צורך לבדוק מעבר? והאם אתה בעד או נגד ניתוחים לתיקון בקע סרעפתי וריפלוקס? כי הבנתי שהדעות חלוקות. תודה מראש

היי א. שילחי צואה לבדיקות כולל תרבית ב. אני לא בעד ניתוח וגם לא בעד נקסיום במינון גבוה לתקופה ארוכה ג. יש לדבר

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת