אי ספיגת מזון ע״י המעי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/07/2020 | 19:31 | מאת: טל

אבי מאושפז אחרי ניתוח מעקפים. הבטן שלו מתנפחת ומאוד כואבת בצד ימין למטה. המים לא סופגים את האוכל. הוא סובל מטחורים, שמו אותו בצום לפני בדיקת קולונסופיה, היה לו שילשול ודימום ומאחר והדימוי הופסק הוחלט לוותר על הקולונסופיה. הכאבים יחזרו בבטן בצד ימין למטה והבטן נפוחה. אציין גם שהוא מונשם עם פיטם קנה, בהכרה מלאה, אין ממצאים לחיידקים בצואה

היי חייב יותר פרטים לגבי המחלה היסודית למה מונשם ועוד כמה שיותר פרטים

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת